Sådan anvender du vores hjemmeside som bruger (privatperson)

Opret dig som bruger.

For at oprette dig som bruger, skal du trykke på den blå “Opret bruger”-knap.

Oplysninger, der skal indtastes:

 1. Fornavn
 2. Efternavn
 3. Adresse
 4. Postnummer
 5. By
 6. Køn
 7. E-mail
 8. Adgangskode. (Du vælger selv en kode som du kan huske).

Når alle informationer er indtastet, trykkes til sidst på den blå “Opret bruger”-knap.

Betaling.

Du er nu logget ind og kan vælge hvilken type medlemskab, du vil købe. Når du har valgt abonnement, så trykker du på den blå knap ”Køb medlemskab”. Medlemskaberne er ens, men dækker over forskellige abonnementsperioder. Tryk derefter på den grønne knap ”Gå til kassen”. I kassen er dine informationer, som du indtastede ved oprettelsen, indtastet. Kun telefonnummer (skal udfyldes) og evt, firmanavn mangler indtastning. Herefter bliver du præsenteret for Gluco-Diets Salgsbetingelser, som vi vil bede dig gennemlæse grundigt og godkende, før du vælger din foretrukne betalingsmetode og trykker på den grønne “Gå til betaling”-knap.

Kom i gang.

Du er nu abonnent på Gluco-diet konceptet og kan frit bevæge dig rundt på hjemmesiden og læse de spændende artikler eller blade imellem de mere end 4.000 inspirerende opskrifter, og finde dem der passer til din type.

Vælg evt. behandler

Såfremt dit formål med abonnementet er vægttab, og du ønsker støtte og motivation til at gennemføre dette, vil det være en meget stor fordel, hvis du fuldfører resten af din brugerprofil. (I sidebaren til højre, vil du kunne se en cirkel, der viser dig, hvor mange procent af din brugerprofil der er udfyldt). Du kan trykke på linket under cirklen for at komme til den side, hvor de resterende informationer skal indtastes, (eller du kan komme frem til oplysningerne ved at trykke på “Profil” øverst på siden, og herefter “Personlige oplysninger” i sidebaren).

De oplysninger som du bliver bedt om at indtaste er bl.a.

 1. Fødselsår
 2. Højde
 3. Vægt
 4. Målsætning
 5. Faste glukose (blodprøve)
 6. Faste insulin (blodprøve)
 7. Evt. profilbillede, som bruges til beskedsystemet, hvis du vil blogge med andre brugere eller evt. en diætist eller læge.

Når du har indtastet disse oplysninger, vil cirklen, der viser, hvor mange procent profilen er udfyldt, forsvinde, og systemet vil nu tilpasse sig specifikt til dine oplysninger, således at du bl.a. efterfølgende har mulighed for at bladre i opskrifterne og kun blive præsenteret for de opskrifter der vil være gavnlige for netop din type sukkerstofskifte baseret.

Vi er klar med rådgivning

Vægttab er jo en vanskelig situation og det er altid godt at modtage støtte undervejs i processen. Du vil altid kunne kontakte vores eksperter på området, men for at opnå det optimale udbytte, tilråder vi, at du gennemfører vægttabsprocessen sammen med f.eks. en diætist. Gluco-diets hjemmeside har tilknyttede diætister, der er specielt certificeret i Gluco-diet konceptet. Du kan søge en diætist i dit nærområde, der passer dig, under menupunktet “Diætister”. Her har du mulighed for at sortere og filtrere i de certificerede diætister. I oversigten kan man også se diætistens åbningstider. Du har mulighed for at sortere diætisterne efter forskellige relevante kriterier bl.a. afstand til dig. Når du klikker på en valgt diætist kan man se diætistens omtale samt kontaktoplysninger samt eventuelt specielle produkter, som diætisten har til salg.

Besked bloggen.

For evt. at skrive en besked til diætisten, indtaster man blot beskeden i tekstfeltet nederst på siden og trykker “Send besked”. Herefter bliver man sendt ind til sin besked-oversigt side, hvor man vil kunne følge sine beskeder og den dialog man har med diætisterne. Besked-oversigten kan også vises ved at trykke på “Beskeder” øverst på siden. Når man trykker på en besked, kan man se hele besked-tråden mellem en selv, og den pågældende diætist.