Sådan anvender du vores hjemmeside som behandler (diætist)

Opret dig som diætist.

For at oprette dig som diætist, skal du først oprette dig som almindelig bruger, men når du kommer til betalingsdelen (se nedenfor) skal du vælge abonnementet ”Diætist”

For at oprette dig som bruger skal du trykke på den blå “Opret bruger”-knap.

Oplysninger, der skal indtastes:

 1. Fornavn
 2. Efternavn
 3. Adresse
 4. Postnummer
 5. By
 6. Køn
 7. E-mail
 8. Adgangskode. (Du vælger selv en kode som du kan huske).

Når alle informationer er indtastet, trykkes til sidst på den blå “Opret bruger”-knap.

Betaling.

Du er nu logget ind og trykker på den grønne bjælke til højre ”Køb Medlemskab”. Ved siden af de normale brugerabonnementer finder du ”Diætist medlemskab”, som du vælger. Gå til kassen. I kassen er dine informationer, som du indtastede ved oprettelsen, indtastet. Kun telefonnummer (skal udfyldes) og evt, firmanavn mangler indtastning. Herefter bliver du præsenteret for Gluco-diets Salgsbetingelser, som vi vil bede dig gennemlæse grundigt, og godkende før du vælger din foretrukne betalingsmetode og trykker på den grønne “Gå til betaling”-knap. Da godkendelse på siden som diætist foregår manuelt, vil der forløbe ca. 48 timer inden du modtager en e-mail fra os, der bekræfter, at dit abonnement er aktivt. I mellemtiden kan du frit bevæge dig rundt på hjemmesiden og læse de spændende artikler eller blade imellem de mere end 4.000 dejlige inspirerende opskrifter.

Færdiggør din profil.

Når du har modtaget en mail, der bekræfter at du er oprettet som diætist, er det nødvendigt at du færdiggør din brugerprofil (I sidebaren til højre, vil du kunne se en cirkel, der viser dig, hvor mange procent af din brugerprofil, der er udfyldt). Det er meget vigtigt at du gør dette omhyggeligt, idet bl.a. din virksomhedsbeskrivelse vil være din reklame overfor brugere der søger en diætist. Du kan redigere din profil, ved at trykke på “Profil” og derefter “Redigér profil”.

Her kan du indtaste:

 1. Firmanavn
 2. CVR-nummer
 3. En beskrivelse af din virksomhed
 4. Åbningstider
 5. Evt. billede/logo til din profil
 6. Evt. profilbillede som bruges til beskedsystemet.(Se beskrivelse nedenfor).

Beskedsystemet.

Beskedsystemet tillader kommunikation mellem behandlere og deres brugere. Diætisterne kan ikke skrive direkte til en bruger, dog kan de se brugerens profil, når de kontaktes af brugeren via beskedsystemet.

Besked-oversigten kan også vises ved at trykke på “Beskeder” øverst på siden. Når man trykker på en besked, kan man se hele besked-tråden mellem en selv og den pågældende bruger. For at vise brugerens profil, kan man trykke ind på beskeden og trykke på brugerens navn. Her vil diætisten kunne se brugerens:

 1. Navn
 2. Adresse
 3. Højde
 4. Vægt
 5. Fødselsdag
 6. Målsætning
 7. Faste glucose (blodprøve)
 8. Faste Insulin (blodprøve)
 9. Prevotella/Bacteriodes ratio (afføringsprøve – denne ydelse er endnu ikke tilgængelig)

Præsentation af Diætist-produkter

Udover profil-oplysninger, er det også muligt for diætisten at tilføje produkter fra denne side. Dette gøres ved at trykke på “Produkter” og “Tilføj ny”. Herinde udfyldes informationerne og produktet udgives.