Type C

Når du har indtastet dine blodværdier under din profil får du kun vist opskrifter der passer til dig.

Bemærk dog, at der i næringsberegningerne for opskrifterne ikke er angivet sukkerindhold. Dette er endnu ikke sket af tekniske grunde, og her er et par råd om hvordan du håndterer det. For type A betyder det ikke noget særligt, men for type B og især type C er det vigtigt, at reducere totale indhold af kulhydrat, og især af de hurtige kulhydrater og få flere fibre og fuldkorn. Og i vores system tæller sukker på linje med hvidt brød, fordi det giver de samme blodsukkerstigninger. Det betyder, at der også skal skæres ned på sukkeret. Det sker lidt automatisk ved at sukkeret i deklarationerne er en del af kulhydrat, men især for type C skal du skelne til om der er for meget sukker i de opskrifter, der bliver udvalgt til dig, og måske sortere nogle desserter fra. Især type B og C kan desuden med fordel skifte det lyse brød, pasta og ris, som nogle gange vil optræde i opskrifterne, ud med grovere varianter.