Fordele ved medlemsskab

Med et abonnement hos Gluco-diet vil du få hjælp til at fortolke dine blodprøvesvar med blodsukker og insulin i lyset af den nyeste videnskab, og blive dirigeret direkte ind til madopskrifter, der sikrer at du får det optimale at spise for at tabe dig.

I takt med du taber dig vil der være brug for at kosten løbende justeres for at forebygge at du tager på igen, og denne rådgivning sikrer vi også at du får.

Vi har udviklet en stor unik opskriftdatabase, der løbende vokser. Du vil desuden have adgang til videnskabelige artikler, populære artikler, og mulighed for at stille eksperterne spørgsmål. Medlemskabet vil desuden være din mulighed for endnu mere personlig rådgivning, da vi også kan henvise dig til læger og diætister, som er uddannede til at anvende Gluco-diet professionelt. Vi ser frem til at hjælpe dig med kampen mod vægten!

Hvis du ønsker at benytte Gluco-diet konceptet skal du først oprette en brugerprofil under opret bruger og efterfølgende købe et medlemskab eller direkte gå ind og købe et medlemskab og få adgang med det samme.