Bliv certificeret Gluco-diet behandler

Behandlingen baseret på Gluco-diet konceptet er nyt og banebrydende, og repræsenterer et stort skift i måden man behandler overvægt på. Som certificeret Gluco-diet behandler vil du kunne hjælpe dine klienter til et hurtigt, stabilt og varigt vægttab, som vil virke motiverende for patienterne, eftersom de vil kunne spise sig mætte i mad, der afspejler en normal spisesituation. Ikke mere pulver og faste – men gode spændende retter, der giver livskvalitet. Vi tilbyder dette til læger, diætister og professions bachelorer i sundhed.

 

  • Du vil komme på et halvdags kursus, hvor du modtager grundig instruktion i diagnostik og behandlingsmanualer for Gluco-diet konceptet samt brugen af hjemmesidens mange muligheder. Efterfølgende kan du kalde dig certificeret Gluco-diet behandler og anvende certificeringen i din markedsføring, samt ophænge certifikatet i din konsultation.
  • Du vil få din virksomhed og dine vejledningsforløb eksponeret for samtlige brugere af hjemmesiden.
  • Du vil få en hjemmeside der kan bruges til at kommunikere mellem dig og brugeren.
  • Du vil have direkte adgang til nogle af de førende ernæringsforskere i Danmark, hvor du kan stille spørgsmål og blive understøttet i dine behandlinger.
  • Du vil løbende blive holdt orienteret om det nyeste indenfor vægttab baseret på reel forskning – udført af førende forskere overalt i verden – samt hvordan den skal implementeres i praksis.
  • Du vil få adgang til mere end 4.600 lækre opskrifter som du kan anbefale dine patienter og som vil gøre din behandling spændende og vedvarende.

 

Vi opfordrer naturligvis alle tilsluttede diætister til at få deres patienter til at tegne abonnement på Gluco-diet, således at patienten også får tilgang til de spændende opskrifter, og vi sammen kan motivere patienterne til at fuldføre forløbet med størst mulig succes.

 

Hvis du ønsker at blive Gluco-diet behandler, skal du først oprette en brugerprofil under opret bruger og efterfølgende købe et medlemskab eller direkte gå ind og købe et medlemsskab og få adgang med det samme.