Bliv certificeret Gluco-diet behandler

Vi tilbyder diætister, læger, sygeplejersker, og professions bachelorer i sundhed en certificering i Gluco-diet konceptet som efterfølgende giver mulighed for at tilbyde patienter et behandlingsforløb efter dette koncept. Prisen er 4885 kr/år eksklusiv moms for det første år og halv pris de efterfølgende år (2442 kr/år eksklusiv moms).

Certificeringen indeholder ét halvdags kursus af Arne Astrup, Christian Bitz og Mads Hjorth. Den næste kursusdag ligger d. 19. maj 2020 kl. 13.00 til 16.30 og bliver afholdt på Aurehøjvej 12, 2900 Hellerup. Giv os derfor allerede nu besked til info@gluco-diet.dk for at reservere en plads eller for at tilkendegive interesse. Du kan desuden købe et medlemsskab her og få adgang med det samme. Tidspunkt og fysisk placering af kursus kan ønskes og oprettes ad hoc afhængig af antal tilmeldte.

Behandlingen baseret på Gluco-diet konceptet er nyt og banebrydende, og repræsenterer et stort skift i måden man behandler overvægt på. Som certificeret Gluco-diet behandler vil du kunne hjælpe dine klienter til et hurtigt, stabilt og varigt vægttab, som vil virke motiverende for patienterne, eftersom de vil kunne spise sig mætte i mad, der afspejler en normal spisesituation. Ikke mere pulver og faste – men gode spændende retter, der giver livskvalitet. Nedenfor kan du se mere om alle fordele og muligheder ved at blive certificeret:

  • Du vil komme på et halvdags kursus, hvor du modtager grundig instruktion i diagnostik og behandlingsmanualer for Gluco-diet konceptet samt brugen af hjemmesidens mange muligheder. Efterfølgende kan du kalde dig certificeret Gluco-diet behandler og anvende certificeringen i din markedsføring, samt ophænge certifikatet i din konsultation.
  • Du vil på kursusdagen bliver autoriseret i at tage blodprøver via “fingerprik” af Arne Astrup og vil så længe du er certificeret behandler kunne tage disse “fingerprik” på dine patienter.
  • Du vil få din virksomhed og dine vejledningsforløb eksponeret for samtlige brugere af hjemmesiden.
  • Du vil få en hjemmeside der kan bruges til at kommunikere mellem dig og brugeren.
  • Du vil have direkte adgang til nogle af de førende ernæringsforskere i Danmark, hvor du kan stille spørgsmål og blive understøttet i dine behandlinger.
  • Du vil løbende blive holdt orienteret om det nyeste indenfor vægttab baseret på reel forskning – udført af førende forskere overalt i verden – samt hvordan den skal implementeres i praksis.
  • Du vil få adgang til mere end 4.600 lækre opskrifter som du kan anbefale dine patienter og som vil gøre din behandling spændende og vedvarende.

Vi opfordrer naturligvis alle tilsluttede behandlere til at få deres patienter til at tegne abonnement på Gluco-diet, således at patienten også får tilgang til de spændende opskrifter, og vi sammen kan motivere patienterne til at fuldføre forløbet med størst mulig succes.


Program for kursusdagen (med forbehold for ændringer)

13:00-13:30: Velkomst og baggrund for Gluco-diet konceptet (Arne Astrup)

13:30-14:00: Den videnskabelige dokumentation for Gluco-diet (Mads Hjorth)

Pause

14:10-14:40: Hvad tilbyder Gluco-diet + gennemgang af website (Mads Hjorth)

14:40-15:10: Stikke-kursus (Arne Astrup)

Pause

15:10-15:40: Nyt om mættet fedt, æg, ost og kød – i forebyggelse og behandling af hyperkolesterolæmi og hjertekarsygdom (Arne Astrup)

15:40-16:20: Formidling af budskaber og motivering af klienter uden at skræmme dem (Christian Bitz).

16:20-16:30: Spørgsmål og afslutning.