Top
Menu
Luk

Banebrydende forskning fra Københavns Universitet hjælper dig med at sammensætte den mad, som du taber dig af.

Hent madplaner til din type

Kom i gang: Modtag gratis nyhedsbrev med/uden 3 mdr gratis medlemskab

 

Læs mere

Spis dig slank efter dit blodsukker – er du type A, B eller C?

Se introvideo

Tab dig uden sult og uden at tælle kalorier –og bevar vægttabet nemt. Se og læs 6 succesfulde beretninger

Abonnement kun 99 kr/mdr

Så meget kan Type B forvente at tabe sig

Se video

Er alle fødevarer med mættet fedt skadelige for helbredet?

Se juleråd
Samarbejd med diætister
Læs mere

Bliv medlem og få masser af fordele

Opret bruger Se fordele

Om Gluco Diet

Gluco-diet.dk er et videnskabeligt baseret kostvejledningssystem, som tager udgangspunkt i at identificere den kost og det måltidssystem, som er det optimale baseret på det enkelte menneskes sukkerstofskifte, for dermed at sikre et effektivt vægttab og vægtvedligeholdelse. Hidtil har der ikke været skelnet til forskelle i overvægtige personers stofskifte, og alle har fået den samme diæt. Vores banebrydende forskning viser, at vigtige forskelle i sukkerstofskiftet betyder, at mange bliver sat på diæter, som enten ikke virker på dem eller ligefrem kan få dem til at tage på. Vores videnskabelige studier dokumenterer, at mange vil opnå et 6 kg større vægttab henover 6 måneder ved at spise den kost, der passer til deres sukkerstofskifte.

 

KostKalender® i en ny forbedret udgave!

Blodtype eller blodsukker ?

Gluco-diet er baseret på solidt videnskabeligt grundlag, og vi anvender primært dit fasteblodsukker til at finde den rette kostsammensætning til dig. Mange forveksler dette med den gamle ”Blodtype-diæt”, som var baseret på blodtype ABO-systemet. Denne kur havde imidlertid intet videnskabeligt indhold, men var udelukkende en smart ide, som snød en masse mennesker. Så husk – Gluco-diet arbejder ikke med ”blodtyper”, men med blodsukker og supplerer med andre målinger, som er videnskabeligt funderede. DU KAN SELV MÅLE DIT BLODSUKKER.

 

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan kommer jeg i gang?
  1. Køb et abonnement her på hjemmesiden. Der er flere abonnementer at vælge mellem.
  2. Få målt dit faste blodsukker (evt. med måler fra et af vores abonnementer). Du kan se her hvor nemt det er at måle selv.
  3. Indtast din faste blodsukker værdi under din profil på hjemmesiden.
  4. Alle hundredevis af opskrifter som nu vises passer til din type
  5. Læs desuden hvilken kost din type skal fokusere på for at opnå vægttab og vedligeholde denne lavere vægt.
 • Kan man bruge sit langtidsblodsukker (HbA1c)

  Ja. Hvis man ikke kender sit faste glukose kan man bruge sit langtidsblodsukker (HbA1c). Læs mere her. 

 • Hvem kan blive Gluco-diet behandler?

  Alle kan blive bruger på gluco-diet.dk, men kun læger, diætister og professions bachelorer i sundhed kan blive behandlere.

  Læs mere om alle fordelene ved at blive gluco-diet behandler

 • Hvad får man ud af sit abonnement som bruger?

  Med et abonnement hos Gluco-diet – til kun 99 kr/måned – vil du få hjælp til at fortolke dine blodprøvesvar med blodsukker og insulin i lyset af den nyeste videnskab og blive dirigeret direkte ind til madopskrifter, der sikrer, at du får det optimale at spise for at tabe dig.

  I takt med du taber dig, vil der være brug for at kosten løbende justeres for at forebygge, at du tager på igen, og denne rådgivning sikrer vi også, at du får.

  Vi har udviklet en stor unik opskriftdatabase, der løbende vokser. Du vil desuden have adgang til videnskabelige artikler, populære artikler, og mulighed for at stille eksperterne spørgsmål. Medlemskabet vil desuden være din mulighed for endnu mere personlig rådgivning, da vi også kan henvise dig til læger og diætister, som er uddannede til at anvende Gluco-diet professionelt. Vi ser frem til at hjælpe dig med kampen mod vægten!

  Læs mere her.

 • Hvordan virker Gluco-diet?

  Efter måling og indtastning af blodprøvesvar får du adgang til en udførlig beskrivelse af, hvordan netop du skal spise samtidig med at du får adgang til de opskrifter der passer til dig udfra vores database på mere end 4000 opskrifter.

  Læs mere her.

Se flere